Βουλιαγμένη: Πήρε τη νίκη επί της Τζένοβα Κουίντο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Euro Cup

Newsroom
vouliagmeni_polo

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup πήρε η Βουλιαγμένη, επικρατώντας με 15-8 της Τζένοβα Κουίντο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Τη νίκη που χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup πήρε η Βουλιαγμένη κόντρα στην Τζένοβα Κουίντο με σκορ 15-8, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε η ελληνική ομάδα μιας και βρέθηκε με τρία τέρματα πίσω στο σκορ (3-0). Βέβαια, το προβάδισμα για την αντίπαλο της Βουλιαγμένη δεν κράτησε πολύ, καθώς η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς βρήκε τις λύσεις για να φέρει το ματς στα ίσα.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (6-6). Η ομάδα του Λαιμού έβγαλε αντίδραση και με επιθετικό κρεσέντο πήρε το προβάδισμα, στέλνοντας στο +5 τη διαφορά στο τέλος της περιόδου (12-7).

Με την υπόθεση πρόκριση να έχει πάρει το... δρόμο της, η Βουλιαγμένη παρέμεινε με άνεση μπροστά στο σκορ, για να διαμορφωθεί το τελικό 15-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 6-1, 3-1

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα