Πανιώνιος: «Κυανέρυθρη» νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup

Newsroom
panionios_polo

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup πήρε ο Πανιώνιος, μετά την επικράτησή του στην τελευταία αγωνιστική της φάσης του ομίλου επί της Σπαντάου με σκορ 14-8.

Κυρίαρχος ήταν ο Πανιώνιος στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup απέναντι στην Σπαντάου και με νίκη 14-8 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πολύ καλές στο αμυντικό κομμάτι και να μένουν ισόπαλες 2-2. Ο χαμηλός ρυθμός και το χαμηλό σκορ διήρκεσαν μόνο ένα οκτάλεπτο, καθώς ο Πανιώνιος στην επόμενη περίοδο ανέβασε ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν κεφάλι στο σκορ, μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο στο +3 (7-4). Η διαφορά αυτή μεγάλωσε, με τον Πανιώνιο να κάνει σερί 4-1 και να στέλνει στα έξι τέρματα (11-5).

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τρία τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 14-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 4-1, 3-3

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα