Euro Cup: Τετραπλή ελληνική εκπροσώπηση στην επόμενη φάση - Έμεινε εκτός ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μύτικας
panathinaikos_vouliagmeni_polo

bet365

Με τη φάση των ομίλων του Euro Cup να ολοκληρώνεται, Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος σφράγισαν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός.

Από τέσσερις ομάδες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στον επόμενο γύρο του Euro Cup με τον Παναθηναϊκό, την Βουλιαγμένη, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Πανιώνιο να παίρνουν την πρόκριση, κάτι που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ.

Οι ελληνικές ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο πόλο τερμάτισαν στη δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» μέτρησαν τρεις νίκες, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρωτιά. Ο Απόλλων Σμύρνης, επίσης κέρδισε τρία ματς και ηττήθηκε σε ένα. Πανιώνιος και Βουλιαγμένη, οι οποίες ήταν σε όμιλο τεσσάρων ομάδων, πήραν δύο νίκες έναντι μίας ήττας.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, ο οποίος ήταν επίσης σε όμιλο τεσσάρων ομάδων ξεκίνησε με δύο διαδοχικές ήττες, τελειώνοντας με ευρεία νίκη την πορεία του στο Euro Cup.

Οι ομάδες που πήραν την πρόκριση από κάθε όμιλο ξεχωριστά

1ος όμιλος

  1. Σάμπατς Ελιξίρ
  2. Στρασμπούργκ

2ος όμιλος

  1. Μπρέσια
  2. Χόνβεντ

3ος όμιλος

  1. Μπαρτσελόνα
  2. Βουλιαγμένη

4ος όμιλος

  1. Μλάντοστ
  2. Απόλλων Σμύρνης

5ος όμιλος

  1. Ζόλνοκι
  2. Πανιώνιος

6ος όμιλος

  1. Γιουγκ
  2. Παναθηναϊκός

7ος όμιλος

  1. Ορτίτζια
  2. Ντούισμπουργκ

8ος όμιλος

  1. Μάνα ABC
  2. Προ Ρέκο

Η κλήρωση για την επόμενη φάση του Euro Cup είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (30/9). Οι 16 ομάδες που πήραν το εισιτήριο θα διαμορφώσουν τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, όπου σε κάθε έναν θα κληρωθούν δύο ομάδες που τερμάτισαν πρώτες και δύο δεύτερες που τερμάτισαν δεύτερες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα