Euro Cup: Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων στο Group Stage

Newsroom
apollon_smyrnis_panionios

bet365

Τις αντιπάλους τους στο Group Stage του Euro Cup έμαθαν Παναθηναϊκος, Βουλιαγμένη, Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης, μετά την κλήρωση που ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/9).

Παναθηναϊκος, Βουλιαγμένη, Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης βρίσκονται στη Group Stage φάση των "16" του Euro Cup και το πρωί της Δευτέρας (30/9), όταν και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, έμαθαν τις αντιπάλους τους.

Πανιώνιος και Βουλιαγμένη βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο (Β' όμιλος) και θ' αντιμετωπίσουν την BVSC από την Ουγγαρία, καθώς και την Ορτίτζια, στην οποία οποία αγωνίζεται ο Έλληνας περιφερειακός Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος στον Δ' Όμιλο με την Μπαρτσελόνα, τη σερβίκή Σάμπατς και την Χόνβεντ από την Ουγγαρία. Ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έχει αρκετά δύσκολο έργο στον Α' όμιλο, καθώς θα κληθεί να παίξει κόντρα στην Μπρέσια, την Γιουγκ και το Στρασβούργο.

Στον Γ' όμιλος, όπου δεν υπάρχει ελληνική ομάδα κληρώθηκαν οι Προ Ρέκο, Μλάντοστ, Σόλνοκ και Ντούισμπουργκ.

Οι όμιλοι

Α' ΌμιλοςΒ' ΌμιλοςΓ' ΌμιλοςΔ' Όμιλος
ΓιουγκΟρτίτζιαΜλάντοστΜπαρτσελόνα
ΜπρέσιαBVSCΣόλνοκΣάμπατς
ΣτρασβούργοΠανιώνιοςΠρο ΡέκοΧόνβεντ
Απόλλων ΣμύρνηςΒουλιαγμένηΝτούισμπουργκΠαναθηναϊκός
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα