LEN Champions League: Έκανε «σεφτέ» στις νίκες ο Εθνικός με μεγάλη ανατροπή

Newsroom
ethnikos_polo

bet365

Την πρώτη του νίκη στην προκριματική φάση του Champions League πανηγύρισε ο Εθνικός, επικρατώντας της Χάποελ Γιοκνεάμ με 16-15.

Πραγματοποιώντας τεράστια εμφάνιση στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Εθνικός ανέτρεψε το εις βάρος τους σκορ και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην προκριματική φάση του Champions League κόντρα στην Χάποελ Γιοκνεάμ με σκορ 16-15.

Από την αρχή της αναμέτρηση φάνηκε πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Χάποελ είχε τον πρώτο λόγο με τον Εθνικό να βρίσκει πάντα λύσεις στο προβάδισμα της αντιπάλου της. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες, οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν χαρίσει ένα παραγωγικό πρώτο μισό με 18 γκολ (9-9).

Ο Εθνικός με την έναρξη του τρίτου οκτάλεπτου βρήκε για πρώτη φορά προβάδισμα στο ματς, ωστόσο οι Ισραηλινές ανέτρεψαν το σκορ αποκτώντας... αέρα δύο τερμάτων, τον οποίο διατήρησαν έως το τέλος της περιόδου (11-13).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, τα πράγματα ήρθαν ξανά τούμπα. Ο Εθνικός με επιθετικό ντεμαράζ βρέθηκε μπροστά με δύο τέρματα (15-13), με την Χάποελ να ισοφαρίζει άμεσα (15-15). Τριάντα οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης η πρώτη σκόρε του Εθνικού, Ελένη Κανετίδου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 16-15.

Τα οκτάλεπτα: 4-5, 5-4, 2-4, 5-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τζούρκα, Μαργαρίτη, Γαλανοπούλου 2, Μπέτα, Μαμόγλου 1, Τσιμάρα 2, Χατζηκυριακάκη 2, Μιλίτσεβιτς 2, Κλαψιανού 1, Κανετίδου 3, Μπενέκου 2, Κάσσαρη 1, Μπεκρή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα