Champions League γυναικών: Χαλαρό πρωινό ο Άλιμος με 18-9 κόντρα στη Χάποελ Γιοκνεάμ

Newsroom
πολο αλιμος

bet365

Ο Άλιμος διπλασίασε τις νίκες του στον 3ο προκριματικό όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών, επικρατώντας με 18-9 της Χάποελ Γιοκνέαμ.

Ο Άλιμος διπλασίασε τις νίκες του στον 3ο προκριματικό όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών, που διεξάγεται στην Πάντοβα της Ιταλίας, καθώς επιβλήθηκε εύκολα της ισραηλινής Χάποελ Γιοκνεάμ με 18-9, σε αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Πάνου Βέργου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (19:00) την ισπανική Τενερίφε και με νίκη θα "σφραγίσει" την πρόκρισή της στη φάση των ομίλων.

Η Χάποελ αντιστάθηκε μέχρι λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου (4-3), αλλά στη συνέχεια ο Άλιμος, με κορυφαία την αρχηγό του, Αλεξάνδρα Ασημάκη, επέβαλε την ανωτερότητά του και "άνοιξε" τη διαφορά (9-4 στο ημίχρονο, 15-5 στις αρχές της τελευταίας περιόδου), κάνοντας και οικονομία δυνάμεων στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 3-1, 6-4

Η σύνθεση του Αλίμου: Σταματοπούλου, Μέγκενς 2, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 1, Μπιτσάκου 1, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 4, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς, Ριμπάνσκα 2, Μαρλέτα 4, Κοντογιάννη 3, Λάζαρη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα