LEN Champions League: Ήττα του Εθνικού από την Τενερίφε

Newsroom
ethnikos

bet365

Ήττα που ουσιαστικά ισοδυναμεί με αποκλεισμό γνώρισε ο Εθνικός από την Τενερίφε Ετσεϊδε, για την 3η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών.

Ο Εθνικός γνώρισε την ήττα που ισοδυναμεί με αποκλεισμό από την Τενερίφε Ετσεϊδε, για την 3η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών, που διεξάγεται στην Πάντοβα της Ιταλίας.

Οι κυπελλούχες Ελλάδας έχασαν 13-9 από την ισπανική ομάδα και διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στη φάση των ομίλων, αφού θα χρειαστεί να νικήσουν το βράδυ (21:00) με μεγάλη διαφορά την οικοδέσποινα Πάντοβα.

Ο Εθνικός βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ με 2-0, προσπέρασε 3-2 στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου, αλλά στο δεύτερο δέχθηκε τέσσερα αναπάντητα γκολ, έχασε και πέναλτι με την Κανετίδου και έμεινε στο -3 (6-3).

Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να "βγάλει" αντίδραση, η διαφορά αυξήθηκε στα πέντε γκολ (10-5) στο τέλος της τρίτης περιόδου και δεν υπήρχε πλέον χρόνος για ανατροπή.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-4, 2-4, 4-3

Η σύνθεση του Εθνικού: Τζούρκα, Μαργαρίτη 1, Γαλανοπούλου 1, Μπέτα, Μαμόγλου 2, Τσιμάρα, Χατζηκυριακάκη 2, Μιλίτσεβιτς 2, Κλαψιανού, Κανετίδου, Μπενέκου 1, Κάσσαρη, Μπεκρή

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα