Ολυμπιακός: Μία νίκη και μία ήττα για τις «ερυθρόλευκες» στα φιλικά της Βαρκελώνης

Newsroom
olympiakos_polo

bet365

Με δύο πολύ δυνατά φιλικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος πόλο του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Απέναντι σε Σαμπαντέλ και Ματάρο έδωσε φιλικά ματς η ομάδα του Ολυμπιακού, με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν μία νίκη και να γνωρίζουν μία ήττα.

Αρχικά, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έπαιξαν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, χάνοντας με σκορ 17-13.

Στο φιλικό αυτό, οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 6-5, ωστόσο δέχθηκαν 4-0 σερί με το τέλος του πρώτου μισού να τις βρίσκει πίσω στο σκορ με τρία τέρματα (9-6). Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 13-8 προβάδισμα για τις Ισπανίδες, οι οποίες διατήρησαν το +5 και στην τέταρτη περίοδο, επικρατώντας με 17-13 των «ερυθρόλευκων».

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 6-3, 4-2, 4-5

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ράικρο, Χριστοδούλου-Αουτ, Κουρέτα, Σάντα, Τριχά 1, Αντριους, Σιούτη 4, Μαργ. Πλευρίτου, Νίνου 3, Β. Πλευρίτου 3, Τορνάρου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κωνσταντοπούλου, Δρακωτού 1, Μπίκου

Στο δεύτερο φιλικό, όμως, απέναντι στην Ματάρο τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη υπερίσχυσε του ισπανικού συλλόγου και πήρε τη νίκη με 14-8.

Εκεί, οι φιναλιστ του περυσινού LEN Champions League πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο (7-5), το οποίο διεύρυναν στη συνέχεια (11-6) για να φτάσουν στην ευρεία νίκη με το τελικό 14-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 0-3, 1-4, 2-3

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ράικρο, Χριστοδούλου-Αουτ, Κουρέτα, Σάντα 3, Τριχά 2, Αντριους 1, Σιούτη 3, Μαργ. Πλευρίτου 1, Νίνου, B. Πλευρίτου 2, Τορνάρου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Καραγιάννη, Δρακωτού 1, Μπίκου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα