LEN Champions League: Έκανε το απόλυτο η Βουλιαγμένη στα προκριματικά

Newsroom
polo

bet365

Η Βουλιαγμένη ολοκλήρωσε με απόλυτο νικών τις υποχρεώσεις της στο Βερολίνο και στον 5ο προκριματικό όμιλο του Champions League γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Με το απόλυτο νικών ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στο Βερολίνο και τον 5ο προκριματικό όμιλο του Champions League γυναικών στην υδατοσφαίριση. Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης το πρωί του Σαββάτου (5/10), η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε εύκολα και της οικοδέσποινας Σπαντάου με 18-7 και πλέον επιστρέφει στην Αθήνα, περιμένοντας την κλήρωση των «16», καθώς και την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα της Κικής Λιόση δεν χρειάστηκε καν να... πατήσει το γκάζι, αφού η διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλό της ήταν μεγάλη. Με όπλο την άμυνα και πολυφωνία στην επίθεση, η Βουλιαγμένη πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Πρώτη σκόρερ ήταν η Ελευθερία Φουντωτού με πέντε γκολ και ακολούθησε η Κίτι Λιν Γιάουστρα με τέσσερα, ενώ πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και οι νεαρές πολίστριες του ΝΟΒ. Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Σπαντάου): 1-4, 1-3, 2-7, 3-4 Η σύνθεση της Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη, Καπετοπούλου 1, Καλογεροπούλου 1, Φουράκη 2, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Φουντωτού 5, Κρασσά 1, Γιάουστρα 4, Ανδρεάδη 1, Μουλχάουτσεν 1, Αγγελίδη, Καρύτσα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα