LEN Champions League: Νίκη και πρόκριση στους ομίλους για τον Άλιμο

Newsroom
alimos

bet365

Ο Άλιμος εξασφάλισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στους ομίλους του Champions League, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Τενερίφη.

Την παρουσία του για δεύτερη σερί χρονιά στους ομίλους τους Champions League «κλείδωσε» ο Άλιμος, παίρνοντας εμφατική νίκη επί της Τενερίφε με 20-9. Στο τερέν του κολυμβητηρίου της Πάντοβα, μόνο μία ομάδα υπήρχε στην αναμέτρηση Άλιμος - Τενερίφε.

Η ελληνική ομάδα με εκπληκτική εμφάνιση πήρε μία ευρεία νίκη με 20-9 και σφράγισε πανηγυρικά την εμφάνισή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο πόλο. Η Κλαούντια Μαρλέτα με τρία γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο έδωσε ώθηση στον Άλιμο, ο οποίος δημιούργησε ένα σημαντικό προβάδισμα (6-2). Από εκεί και πέρα, το ματς κύλησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον προπονητή Πάνο Βέργο να δίνει ευκαιρίες σε όλες τις αθλήτριες του. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, μάλιστα, χρησιμοποίησε και την αναπληρωματική τερματοφύλακα Μαρία Λάζαρη.

Αύριο, Κυριακή (6/10, 13:00), ο Άλιμος θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο Πάντοβα, στοχεύοντας στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 2-4, 3-7, 2-3

Η σύνθεση του Αλίμου: Σταματοπούλου, Μέγκενς 4, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Μπιτσάκου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς 3, Ριμπάνσκα 1, Μαρλέτα 5, Κοντογιάννη 2.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα