LEN Champions League: Ήττα αποκλεισμός για Εθνικό - Ελπίζει ακόμα η Γλυφάδα

Newsroom
ethnikos_glyfada

bet365

Την ήττα γνώρισαν Εθνικός και Γλυφάδα στην προκριματική φάση του LEN Champions League, με την ομάδα του Πειραιά να γνωρίζει τον αποκλεισμό και αυτή των νοτίων προαστίων να ελπίζει ακόμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ήττες γνώρισαν οι ομάδες του Εθνικού και της Γλυφάδας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Αρχικά η Γλυφάδα ηττήθηκε από την Ντονκ με 19-11, διατηρώντας ακόμα ελπίδες για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης καθώς παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Το πρωί της Κυριακής (6/10, 10:00) θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη γηπεδούχο Σπαντάου για να καταλάβει τη 3η θέση που δίνει εισιτήριο πρόκρισης (η καλύτερη τρίτη ομάδα από όλους τους ομίλους). Διαφορετικά, θα συνεχίσει στα προκριματικά του Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 6-4, 5-3

ΝΤΟΝΚ: Σλίκινγκ 5, Κένινγκ 3, Σέβενιτς 3, Φαν ντερ Σλοτ 3, Φαν ντερ Φέιντεν 2, Ρένκερς 1, Σ. Μπέργκσμα 1, Α. Μπέργκσμα 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ IREPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γουίλιαμς, Π.Νίνου 1, Μουστακαρία, Α.Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Καλαϊτζή, Γκίλα 1, Τέρνερ 2, Κανελλοπούλου 1, Τζωρτζακάκη 2, Λασκαρίδου 1, Σαλταμανίκα 2, Τσιάρα.

Λίγο αργότερα η ομάδα του Εθνικού ήρθε αντιμέτωπη με την... χαριστική βολή απέναντι στην Πάντοβα και με την ήττα 13-8 αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, πηγαίνοντας στο Euro Cup.

H ελληνική ομάδα το πάλεψε στην πρώτη περίοδο κόντρα στην οικοδέσποινα Πάντοβα ο Εθνικός, στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα του στον Γ' προκριματικό Όμιλο του Champions League, αλλά δεν απέφυγε τελικά την ήττα, με 13-8.

Με μια νίκη και τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες, το συγκρότημα του Ορέστη Σαλάχα μένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του γκρουπ και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, αλλά θα παίξει πλέον στα προκριματικά του Euro Cup.

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 4-2, 3-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ορέστης Σαλάχας): Τζούρκα, Μαργαρίτη, Γαλανοπούλου, Μπέτα, Μαμόγλου 1, Τσιμάρα 1, Χατζηκυριακάκη 2, Μιλίτσεβιτς 1, Κλαψιανού, Κανετίδου 3, Μπενέκου, Κάσσαρη, Μπεκρή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα