LEN Champions League: Στον ίδιο όμιλο Ολυμπιακός και Άλιμος - Με την Σαμπαντέλ η Βουλιαγμένη

Newsroom
olympiakos_alimos

bet365

Ελληνική... μονομαχία έβγαλε η κληρωτίδα στο LEN Champions League γυναικών, με τον Ολυμπιακό και τον Άλιμο να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης και η εξαιρετικά ενισχυμένη ομάδα των νοτίων προαστίων κληρώθηκαν μαζί στον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης και θα παλέψουν για τις δύο προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στα προημιτελικά.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς μαζί τους βρίσκεται η Βίντεξ Ντονκ, που το καλοκαίρι απέκτησε σχεδόν τη μισή εθνική Ολλανδίας και έχει υψηλές βλέψεις, ενώ ούτε η ιταλική Ρόμα μπορεί να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος.

Η Βουλιαγμένη, με τη σειρά της, κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο, όπου επικεφαλής είναι η κάτοχος του τίτλου και μεγάλο φαβορί και της φετινής διοργάνωσης, η ισπανική Σαμπαντέλ. Ο ΝΟΒ, πάντως, είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στην οκτάδα, απέναντι στην ισπανική Τεράσα και την ουγγρική Ντουνουιβάρος, που είναι υπολογίσιμες ομάδες, αλλά όχι «φόβητρα».

Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 26 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου, με τους διπλούς προημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 21 και 29 Μαρτίου. Το final-4 θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Μαΐου.

 

Η σύνθεση των ομίλων:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Τεράσα (Ισπανία), Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία), ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Σαμπαντέλ (Ισπανία)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πόλαρ Μπερς (Ολλανδία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Ματαρό (Ισπανία), Πάντοβα (Ιταλία)
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΛΙΜΟΣ, Βίντεξ Ντονκ (Ολλανδία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ρόμα (Ιταλία)
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Σαντ Αντρέου (Ισπανία), Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Ουίπεστ (Ουγγαρία)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα