Χωρίς τον Ζάλανκι η αρχή για τον Ολυμπιακό στο Champions League

Newsroom
Ο Γκέργκο Ζάλανκι

bet365

Ο Γκέργκο Ζάλανκι είναι τιμωρημένος από τον περσινό τελικό του Champions League και το μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο Champions League στους ομίλους της φάσης των «16» και τον αγώνα με την Πρίμορατς Κότορ την Τετάρτη (9/10, 19:15) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά στο πλαίσιο του 4ου ομίλου.


Όμως τόσο στο παιχνίδι με την ομάδα από το Μαυροβούνιο, όσο και σε αυτό της 2ης αγωνιστικής με τη Σαμπαντέλ στην Ισπανία, οι «ερυθόλευκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γκέργκο Ζάλανκι. Ο αριστερόχειρας Ούγγρος περιφερειακός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς τελεί υπό τιμωρία.
Στον τελικό της περσινής διοργάνωσης ο Ζάλανκι παίζοντας με την Προ Ρέκο, αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση για βίαιο χτύπημα σε αντίπαλο, στο 4ο οκτάλεπτο του τελικού απέναντι στη Φερεντσβάρος.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο Champions League

H δράση στους ομίλους του Champions League για τη φάση των «16» ξεκινά την Τρίτη (8/10) με τα παιχνίδια στον 1ο και στον 2ο όμιλο, ενώ τα παιχνίδια για τον 3ο και τον 4ο όμιλο θα ακολουθήσουν την Τετάρτη (9/10).

Με την ολοκλήρωση των έξι αγωνιστικών (3-4 Δεκεμβρίου) οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων (προημιτελική φάση) και οι δύο νικήτριες θα συνεχίσουν στο Final 4 στη Μάλτα.

 

Τρίτη 8 Οκτωβρίου
Α' Όμιλος

  • Νόβι Μπέογκραντ - Στεάουα Βουκουρεστίου (19:15)
  • Ανόβερο - Οραντέα (21:00)

Β' Όμιλος

  • Φερεντσβάρος - Ντιναμό Τιφλίδας (19:15)
  • Γιαντράν Σπλιτ - Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (21:00)

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
Γ' Όμιλος

  • Μπαρτσελονέτα - Βάσας (19:15)
  • Μαρσέιγ - Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (21:00)

Δ' Όμιλος

  • Ολυμπιακός - Πρίμορατς Κότορ (19:15)
  • Σαβόνα - Σαμπαντέλ (21:00)
@Photo credits: INTIME, Νίκος Βήχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα