Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
fountoulis

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και επίσημα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη σεζόν 2024-25 στο πλαίσιο του LEN Champions League, κάνοντας πρεμιέρα στο Παπαστράτειο κόντρα στην Πρίμορατς Κότορ.

Ένα ακόμη τμήμα του Ολυμπιακού ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με το πόλο ανδρών να είναι έτοιμο για το πρώτο σπριντ κόντρα στην Πρίμορατς Κότορ, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του LEN Champions League, το απόγευμα της Τετάρτης (9/10, 19:15 ErtSports2).

Οι «ερυθρόλευκοι» στην ιστορική σεζόν των 100 χρόνων του συλλόγου ξεκινούν με πάρα πολλές φιλοδοξίες, όντας και πάλι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ειδικότερα φέτος που η Προ Ρέκο απουσιάζει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που την ταλάνισαν την περίοδο του καλοκαιριού.

Κόντρα στην ομάδα από το Μαυροβούνιο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί», σε ένα ματς χωρίς τον Γκέργκο Ζάλανκι (λόγω τιμωρίας).

Οι δηλώσει του Χέρβο Κόλιανιν για τον αγώνα

 

«Η σεζόν αρχίζει κατευθείαν με Ευρώπη και LEN Champions League. Το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο. Νομίζω, ότι έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα του Κότορο είναι ένα καλό σύνολο, που έχει νεαρά παιδιά, που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Είναι σημαντικό, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Γενηδουνιά

«Μια πολύ σημαντική χρονιά για το σύλλογο μας αρχίζει. Σίγουρα, ένα ματς επιπέδου LEN Champions League δεν είναι ποτέ εύκολο, πόσο μάλλον μια πρεμιέρα. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, με αντίπαλο μια νεανική ομάδα που έρχεται δίχως να έχει κάτι να χάσει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, από την αρχή, με συγκέντρωση, για να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα