O Ολυμπιακός κόντρα στον Εθνικό με φόντο το Σούπερ Καπ γυναικών

Newsroom
 O Ολυμπιακός κόντρα στον Εθνικό με φόντο το Σούπερ Καπ γυναικών

bet365

O πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο κυπελλούχος Εθνικός διεκδικούν στον Πειραιά το Σούπερ Καπ στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Η σεζόν στην υδατοσφαίριση γυναικών ανοίγει το απόγευμα της Πέμπτης (10/10, 20:10) από το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο Εθνικό.

Είναι μόλις ο 2ος τελικός Super Cup γυναικών στην ιστορία, ο πρώτος έγινε στις τον Οκτώβριο του 2020, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Νηρέα Χαλανδρίου με 30-4.

Θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής για τον Ολυμπιακό, έπειτα από ένα καλοκαίρι με πολλές αλλαγές.

«Ανυπομονώ για τον τελικό του Super Cup, που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την ομάδα μας. Με ένα πολύ ανανεωμένο ρόστερ και αρκετές σημαντικές αλλαγές, είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είμαστε αποφασισμένες να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και να χαρίσουμε στους φιλάθλους μας την πρώτη επιτυχία της σεζόν», δήλωσε η αρχηγός του, Μαργαρίτα Πλευρίτου.

 

Σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ έχει και ο Εθνικός, που άνοιξε τις υποχρεώσεις του από τα προκριματικά του Champions League, με μία νίκη και τρεις ήττες.

Ο τελικός τού Σούπερ Καπ θα μεταδοθεί απευθείας από το MEGA Play/megatv.com/in.gr.¨ Όπως διευκρινίζεται για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα