O Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα κι άλλοι τρεις στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup

Newsroom
Ο Δημήτρης Μάζης

bet365

Τέσσερις ελληνικές ομάδες ξεκινούν την προσπάθειά τους στη φάση των ομίλων του Euro Cup, αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Πρεμιέρα την Πέμπτη (10/10) στη φάση των ομίλων του Euro Cup, με τέσσερις ελληνικές ομάδες να ξεκινούν την προσπάθειά τους στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών, που θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου και θα οδηγήσει τις δύο πρώτες από κάθε όμιλο στη φάση των «16».

Ο Παναθηναϊκός σε μια ιστορική συμμετοχή θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο (18:00) στο πλαίσιο του 4ου ομίλου.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στο Ντουμπρόβνικ και κάνει πρεμιέρα με τη γηπεδούχο και κάτοχο του τίτλο Γιουγκ, στο εναρκτήριο παιχνίδι του 4ου ομίλου.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, με μεγάλη ιστορία στο πόλο, ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια που είναι συνεχώς στην κορυφή. Κάναμε καλή προετοιμασία και κατά τη γνώμη μου αν καταφέρουμε να μείνουμε ήρεμοι, να κόψουμε τις κόντρα επιθέσεις, να περιορίσουμε ατομικά τους Ζούβελα, Μπούριτς και Γιόκοβιτς και πάρουμε το παιχνίδι με το μέρος μας, μπορούμε να περιμένουμε κάτι από το ματς.

 


Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραιτηθούμε από το ματς, σίγουρα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι δύσκολη πισίνα, είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, αλλά εμείς δεν έχουμε πίεση. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, θα προβάλουμε σθεναρή αντίσταση και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, ώστε να πάρουμε κάτι και από αυτόν τον αγώνα» δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέταρ Ραντάνοβιτς.

apollon smyrnis water polo

Διπλή ελληνική παρουσία υπάρχει στον 2ο όμιλο. Αρχικά η Βουλιαγμένη θα φιλοξενηθεί από την Ορτίτζα Συρακουσών (20:30) και μια ώρα αργότερα ο Πανιώνιος θα παίξει με την ουγγρική Βαζούτας στη Νέα Σμύρνη (21:30).

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

1ος όμιλος

  • 20:00 Γιουγκ Ντουμπρόβνικ - Απόλλων Σμύρνης
  • 21:00 Μπρέσια - Στρασμπούρ

2ος Όμιλος

  • 20:30 Ορτίτζα - Βουλιαγμένη
  • 21:30 Πανιώνιος - Βαζούτας

3ος Όμιλος

  • 19:00 Ζόλνοκι - Μλάντοστ Ζάγκρεμπ
  • 21:00 Προ Ρέκο - Ντούισμπουργκ

4ος Όμιλος

  • 18:00 Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
  • 21:00 Σάμπατς - Χόνβεντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα