Παναθηναϊκός: Ήττα στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα στο Euro Cup

Newsroom
 Ήττα στις λεπτομέρειες ο Παναθηναϊκός από την Μπαρτσελόνα στο Euro Cup

bet365

O Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 10-8 στο «Σεράφειο» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Euro Cup και το έργο του έγινε εξ αρχής δύσκολο για την πρόκριση στη φάση των «16».

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 10-8 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Εuro Cup.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να βασίζεται στην αμυντική λειτουργία του και την Μπαρτσελόνα να έχει σταθερό προβάδισμα ενός γκολ, μέχρι το 4-3.

Στην 3η περίοδο της ο Κουρούβανης ισοφάρισε 4-4, αλλά στη συνέχεια η ισπανική ομάδα πήρε διαφορά δύο γκολ, 6-4 και 7-5 με πρωταγωνιστή τον Ολλανδό, Τε Ρίλε και μπήκε με το υπέρ της 8-6 στην 4η περίοδο.

Εκεί ο Παναθηναϊκός πλησίασε δύο φορές σε απόσταση ενός γκολ, με τους Ράσοβιτς (8-7, 4:33) και Παπασηφάκη (9-8, 2:27), όμως το γκολ από τον Μαρτ φαν ντερ Βέιντεν διαμόρφωσε το τελικό 10-8 για την Μπαρτσελόνα.

 

Για τη 2η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη για να αντιμετωπίσει τη Χόνβεντ στις 17 Οκτωβρίου.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 3-4, 2-2.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Σκλήρας, Νικολαϊδης, Παπανικολάου 2, Γεωργαράς, Αλβέρτης, Κουρούβανης 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 3, Αγκόρτσας, Ράσοβιτς 1, Ασβέστης

Μπαρτσελόνα (Αντρέι Ίοσεπ): Ματαρεντόνα, Βέιχ, Βιγιαμαγιόρ, Τε Ρίλε 4, Πρατ, Ραμόν 1, Αντράντε, Φαν ντερ Βάιντεν 2, Γκορία, Γκόμα 2, Ντάουρα 1, Βίνας, Πέρεζ

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Ευαγγελάτος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα