Πόλο: Τουρνουά με αθλητές ΑμΕΑ θα πραγματοποιηθεί στην Ηλιούπολη

Newsroom
ilioupoli

bet365

Τουρνουά πόλο με αθλητές ΑμΕΑ θα λάβει χώρα στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, με τον ομώνυμο σύλλογο να το γνωστοποιεί και να προσκαλεί τον κόσμο να παρευρεθεί σε αυτό το event.

Το 2ο Ενταξιακό Τουρνουά WaterPolo με συμμετοχή μεικτών ομάδων αποτελούμενων από αθλητές πόλο και άτομα ΑμεΑ είναι γεγονός. Την Κυριακή (13/10, 10:00), ο ΓΣ Ηλιούπολης μαζί με τον Σύλλογος Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήρι» διοργανώνουν αυτό το event, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι ομάδες του Ηλυσιακού, της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση / πρόσκληση του ΓΣ Ηλιούπολης

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας προσκαλούμε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 (10:00), στο 2ο Ενταξιακό Τουρνουά WaterPolo με συμμετοχή μεικτών ομάδων αποτελούμενων από αθλητές polo και άτομα ΑμεΑ.

Την επίδειξη συνδιοργανώνει ο ΓΣ «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» και ο Σύλλογος Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήρι» με τις ευχαρίστως συμμετέχουσες ομάδες του ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

Συνεχίζουμε και εξελίσσουμε την 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης (polo) ΑμεΑ (02 Απρ 23), που άνοιξε νέους αθλητικούς και αγωνιστικούς ορίζοντες στην αναπηρία και συμβάλει στην ένταξη και ενσωμάτωση ΑμεΑ μέσω των μεικτών ομάδων από αθλητές polo και άτομα ΑμεΑ ειδικότερα, αλλά και στον εν γένει αθλητισμό γενικότερα, ενδυναμώνοντας το βασικό αίτημα ισότιμης ένταξης ΑμεΑ σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού ιστού.

 

"Τέμνουμε παράλληλους βίους"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα