Πόλο: Στο πάγκο της Ιταλίας έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες ο Καμπάνια

Newsroom
alessandro_campagna

bet365

Στον πάγκο της «Σκουάντρα Αντζούρα» θα βρίσκεται και τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Αλεσάντρο Καμπάνια...

Ο «θρύλος» του ιταλικού πόλο θα αποτελεί για ακόμα τέσσερα χρόνια τον προπονητής της Ιταλίας, γεγονός που έγινε γνωστό από την ιταλική ομοσπονδία.

Ο προπονητής, ο οποίος έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις επιτυχίες της εθνικής Ιταλίας, θα είναι στο τιμόνι της έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Υπό την καθοδήγησή του, η Ιταλία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, το χρυσό στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2011 και του 2019, και το αργυρό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2010.

Ο Καμπάνια δήλωσε

«Ξεκινά μια νέα τετραετία, που μας οδηγεί στο Λος Άντζελες το 2028. Περιμένω πολλά από τους νέους που θα αγωνιστούν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον και κοιτάζω με την ίδια αισιοδοξία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα