Πόλο, Εθνική Ελλάδας: Προ των πυλών του πάγκου της «γαλανόλευκης» ο Παυλίδης

Δημήτρης Μύτικας
xaris_paulidis

bet365

Τον αντικαταστάτη της Αλεξίας Καμμένου στον πάγκο της Εθνικής γυναικών φαίνεται να έχει βρει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με τον Χάρη Παυλίδη να βρίσκεται προ των πυλών του πάγκου της «γαλανόλευκης».

Η ΚΟΕ, το βράδυ της Τρίτης (16/10) έκανε γνωστή τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με την Αλεξία Καμμένου στον πάγκο της Εθνικής γυναικών στο πόλο. Μάλιστα, φαίνεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη της, με τον Χάρη Παυλίδη να είναι έτοιμος να λάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ο άλλοτε προπονητής στο γυναικείου τμήμα του Ολυμπιακού στο πόλο και μετέπειτα στην Εθνική γυναικών της Κίνας μοιάζει ως ο κατάλληλος αντικαταστάτης της Αλεξίας Καμμένου. Ο έμπειρος προπονητής έχει συνδεθεί με τεράστιες επιτυχίες του Ολυμπιακού στο πόλο, έχοντας κατακτήσει 10 πρωταθλήματα (από τα οποία τα 8 ήταν συνεχόμενα), 3 Κύπελλα Ελλάδας, 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας, 2 LEN Euroleague, 1 LEN Trophy και 2 LEN Super Cup.

Οι... στρατηγοί που οδηγήσαν τον Ολυμπιακό στους 18 ευρωπαϊκούς τίτλους

Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του η Κίνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες, τον Οκτώβριο του 2023 και μαζί εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

 

Πλέον ο Θεσσαλονικιός προπονητής θα κληθεί να διαχειριστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γυναικών της Ελλάδας, το οποίο είναι έτοιμο ν' αλλάξει σελίδα μιας και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αρκετά βασικά... γρανάζια του, όπως οι Χρυσή Διαμαντοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου αποχώρησαν, σταματώντας παράλληλα και τις καριέρες τους.

@Photo credits: INTIME, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα