Πόλο, Εθνική Ελλάδας: Η κοινή δήλωση Καμμένου - Πυρπυρή μετά την απομάκρυνσή τους από τη «γαλανόλευκη»

Newsroom
kammenou_pyrpyris

bet365

Κοινή δήλωση εξέδωσαν το πρωί της Τετάρτης (16/10), Αλεξία Καμμένου και Τάσος Πυρπυρής, έπειτα την ανακοίνωσή της ΚΟΕ για την απομάκρυνσή τους από τον πάγκο της Εθνικής Γυναικών στο πόλο.

Το βράδυ της Τρίτης (15/10) η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έκανε γνωστό μεταξύ άλλων το τέλος της συνεργασίας της με την ομοσπονδιακή τεχνικό Αλεξία Καμμένου και τον βοηθό της εκεί, Τάσο Πυρπυρή.

Αμφότεροι εξέδωσαν κοινή δήλωση αναφορικά με το τέλος του... έργου τους στο γυναικείο τμήμα της «γαλανόλευκης», τονίζοντας τον σεβασμό τους για την απόφαση του προέδρου. Βέβαια, έκαναν ξεκάθαρο πως η πορεία τους έχρηζε διαφορετικής αντιμετώπισης, «φωτογραφίζοντας» τον τρόπο με τον οποίο έγινε επίσημη η αποδέσμευσή τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η κοινή δήλωσή τους

«Το ταξίδι μας με την Εθνική γυναικών, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022, έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι που πήγε όπως το ονειρευτήκαμε και το υλοποιήσαμε όλοι μαζί με πίστη, σεβασμό και μοναδικό μέλημα το κοινό καλό. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και το έργο μας. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν σε αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο για την Εθνική μας ομάδα και ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας να παραμείνει η ομάδα μας ψηλά! Σεβαστή η τελεσίδικη απόφαση του προέδρου, παρά το γεγονός ότι η πορεία μας στην Εθνική ομάδα θα άξιζε διαφορετικής αντιμετώπισης».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, BSR Agency

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα