Υγρός Στίβος: Τα ονόματα των Ζερδεβά και Πλατανιώτη θα φέρει το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης

Newsroom
zerdebas_-_platanioti

bet365

Τον Μανώλη Ζερδεβά και την Ευαγγελία Πλατανιώτη θα τιμήσει ο ΓΣ Ηλιούπολης, μετονομάζοντας το κολυμβητήριο της πόλεις με τα ονόματα των δύο Ολυμπιονικών.

Με μία πολύ όμορφη κίνηση ο Δήμος Ηλιούπολης τιμά τους Μάνο Ζερδεβά και Ευαγγελία Πλατανιώτη για τα όσα έχουν προσφέρει στον χώρο του πόλο και ρυθμικής κολύμβησης σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχα!

Ο δήμαρχος της πόλης, Στάθης Ψυρρόπουλος θα υλοποιήσει το αίτημα του Γ.Σ Ηλιούπολης και θα μετονομάσει το κολυμβητήριο της πόλης σε «ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ - ΖΕΡΔΕΒΑ».

Η ανακοίνωση του Γ.Σ Ηλιούπολης

«Το κολυμβητήριο μας αλλάζει όνομα!!! Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος υλοποιεί το αίτημα του Γ. Σ. Ηλιούπολης, να ονομαστεί το κολυμβητήριο "Μάνος Ζερδεβάς" που είχε κατατεθεί πριν από τρία χρόνια και το κολυμβητήριο θα φέρει πλέον το όνομα “ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ - ΖΕΡΔΕΒΑ”, τιμώντας και τους δυο Ολυμπιονίκες της πόλης μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα