Ολυμπιακός - Εθνικός 16-3: Επίδειξη δύναμης στον ... γείτονα

Newsroom
Ολυμπιακός - Εθνικός 16-3: Επίδειξη δύναμης στον ... γείτονα

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16-3 του Εθνικού στον Πειραιά και έφτασε στην 7η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1.

Την 7η νίκη του σε 7 παιχνίδια του Α' ομίλου της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος σ' εξ' αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη στον Πειραιά επικράτησε με 16-3 του Εθνικού και έκλεισε μόνος πρώτος στην βαθμολογία μετά από το φινάλε του Α' γύρου.

Αήττητος για 10 παιχνίδια

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου θα παίξει το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά και την Τρίτη θα υποδεχτεί την Μπαρτσελονέτα για την 4η ημέρα του LEN Champions League.

O Ολυμπιακός έχει πλέον 21 βαθμούς και ο Εθνικός έχει 12. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συμπλήρωσε 10 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 4 γκολ.

Τα οχτάλεπτα: 2-0, 5-1, 5-0, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 3, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 1, Μπίγιατς, Γκίλλας 3, Μαθιόπουλος 2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντούδιος): Δροσόπουλος, Μανδάλιος, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Ζωγράφος, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιανός 1, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Πεζιότης, Κοχείλας, Καραμπάτης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα