ΠΑΟΚ - ΓΣ Περιστερίου 7-6: Ζωντανός για την πρόκριση ο «Δικέφαλος»

Newsroom
ΠΑΟΚ - ΓΣ Περιστερίου 7-6: Ζωντανός για την πρόκριση ο «Δικέφαλος»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υπέταξε τον ΓΣ Περιστερίου στο «Ποσειδώνιο» και οι δυο ομάδες θα παίξουν σε 3ο αγώνα για την πρόκριση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ολοζώντανος στην υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών έμεινε ο ΠΑΟΚ, μετά το νίκη του επί του ΓΣ Περιστερίου με 7-6 στο «Ποσειδώνιο» κολυβητήριο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες στη σειρά των αγώνων και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στον τρίτο αγώνα που θα γίνει τη Δευτέρα (11/4, 15.00) στη έδρα της αθηναϊκής ομάδας στη Χωράφα.

Ο νικητής στη σειρά στα πλέι οφ θα παίξει με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Πανιώνιο, ο ηττημένος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στο Π. Φάληρο για τα πλέι άουτ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 1-3, 3-2.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Κεχαλάρης 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης.

ΓΣ Περιστετίου (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα