Απόλλωνας Σμύρνης: Ανανέωσαν άλλοι πέντε στην ομάδα πόλο

Newsroom
Απόλλωνας Σμύρνης: Ανανέωσαν άλλοι πέντε στην ομάδα πόλο

bet365

Ο Απόλλωνας Σμύρνης κράτησε τον κορμό του και στην επόμενη σεζόν στην Α1 ανδρών, ανανεώνοντας με άλλους παίκτες πολίστες.

Με μία σειρά σημαντικών ανανεώσεων, η ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης «έδεσε» τον κορμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πλέον κινείται για την ενίσχυσή της.

Η ομάδα του Απόλλωνα ανακοίνωσε την παραμονή στην ομάδα των Στέφανου Γαλανόπουλου, Βασίλη Καβουσανού, Κωνσταντίνου Χονδροκούκη, Κωνσταντίνου Μόκκα και Άγγελου Γωνιωτάκη, ενώ είχαν ήδη προηγηθεί οι ανανεώσεις των Μανώλη Σολανάκη, Αλέξανδρου Αλαμάνο και Νίκου Γαρδίκα. Στην ομάδα έμειναν και οι δύο τερματοφύλακες (Γαλανόπουλο, Καβουσάνος).

Ο Χονδροκούκης εντάχθηκε πέρυσι στον Απόλλωνα και κατέγραψε 28 συμμετοχές και 22 γκολ, ενώ ο Γωνιωτάκης θα φορέσει για τρίτη σερί σεζόν το σκουφάκι της «αμφίβιας ταξιαρχίας».

Ετσι, χάνοντας ουσιαστικά μόνο τον Γούνα, η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει έναν ικανό αντικαταστάτη του, ενώ αναμένεται να κάνει και κινήσεις για αξιόλογους ξένους, ώστε να παραμείνει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στην Α1 ανδρών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα