Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς

bet365

Έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, τον Σέρβο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς ανακοίνωσε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης. Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Σερβίας, ο 26χρονος αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» για τον προσφυγικό σύλλογο.

Τον παίκτη που θα τραβήξει την ομάδα στο επιθετικό παιχνίδι στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών βρήκε ο Απόλλων Σμύρνης στο πρόσωπο του Σέρβου, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς

Ο 26χρονος, ύψους 1,89 μ. Σέρβος εντάσσεται στο δυναμικό της «ελαφράς ταξιαρχίας», για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της περιφέρειας με την έφεσή του στο σκοράρισμα και όχι μόνο. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε και τις προηγούμενες 7 χρονιές, ενώ παράλληλα τη σεζόν 2019-2020 ήταν 2ος σε κλεψίματα στο ουγγρικό πρωτάθλημα (22 σε 15 αγώνες) με το σκουφάκι της Ζέγκεντ !

Πέρυσι ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του σερβικού πρωταθλήματος με 61 γκολ σε 20 ματς και συνολικά μέτρησε 100 σε 32 αγώνες ως παίκτης της Βοϊβοντίνα σε όλες τις διοργανώσεις (Αδριατική λίγκα, LEN Euro Cup, Κύπελλο Σερβίας)!

Έχει, μάλιστα, εμπειρία από την ελληνική Α1 των Ανδρών, αφού αγωνίστηκε στον ΝΟ Χανίων στην… κουτσουρεμένη (ελέω κορωνοϊού) σεζόν 2020-2021, όντας πρώτος σκόρερ των κρητικών και 3ος του πρωταθλήματος με 36 γκολ σε 13 ματς.

 

Την καριέρα του την ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 17,5 ετών στη σερβική Ραντνίσκι (2013-2015) ως ένα από τα νεότερα μέλη της ομάδας, πανηγυρίζοντας το κύπελλο το 2014 και τη 2η θέση στο LEN Champions League της ίδιας χρονιάς. Τον Απρίλη του 2014 έπαιξε ως δανεικός για έναν μήνα στην αιγυπτιακή Γκεζίρα (1ος σκόρερ με 3 γκολ μ.ο. ανά ματς) και τον Απρίλη του 2015 ως δανεικός για έναν μήνα στη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο (25 γκολ σε πέντε ματς).

Στα 21 του χρόνια ήταν πρωταγωνιστής στην ιστορική άνοδο της Κουίντο στην Α1 Ιταλίας με 56 γκολ σε 28 ματς (1ος σκόρερ της ομάδας του και 2ος του πρωταθλήματος), ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν πρώτος σκόρερ της Νόιζι Λε Σεκ (37 γκολ σε 16 αγώνες) και 4ος της γαλλικής λίγκας. Ακολούθησαν η ιταλική Τσιβιταβέκια, η Μπούντβα του Μαυροβουνίου (φιναλίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, άνοδος στην Α1 Αδριατική λίγκα) και η ουγγρική Ζέγκεντ (44 γκολ σε 18 ματς), των οποίων επίσης ήταν ο 1ος σκόρερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα