Πανιώνιος: Είχε εύκολο έργο στο Χαλάνδρι κόντρα στον Νηρέα

Newsroom
Πανιώνιος: Είχε εύκολο έργο στο Χαλάνδρι κόντρα στον Νηρέα

bet365

Ο Πανιώνιος νίκησε εκτός έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου με 16-10 για την Α1 πόλο ανδρών, έχοντας στο μυαλό του το πρώτο ραντεβού με την Όρβοσι για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Πανιώνιος είχε ένα άνετο πέρασμα από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου, επικρατώντας με 16-10, στον αγώνα που άνοιξε την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου της 1ης φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχοντας πολλές επιθετικές λύσεις, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά από το πρώτο μισό του αγώνα, προηγήθηκε και με επτά γκολ διαφορά (8-1, 9-2 και 12-5) και έφτασε άνετα στη νίκη με το τελικό 16-10.

Ο Πανιώνιος σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στην Α1, έχοντας μπροστά του τον πρώτο αγώνα με την Όρβοσι στην Ουγγαρία, το Σάββατο (29/10) για τα πλέι οφ του Champions League. Τη δεύτερη ήττα γνώρισε ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-5, 3-3, 5-5.

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 2, Παπαδημητρίου 3, Χριστοφορίδης, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ. 1, Καρύδης, Πανταζόπουλος 4, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Μπερτόλης, Κονταλέξης, Κακλής, Μανδαλιός, Νεγκίζ.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας 1, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 3, Γούνας 3, Σπούνερ 1, Κανελλόπουλος, Μαυροβουνιώτης, Λοράντος, Μπαγιούμι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα