Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 7-15: Το «τριφύλλι» ζόρισε τους πρωταθλητές για δύο οκτάλεπτα

Newsroom
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 7-15: Το «τριφύλλι» ζόρισε τους πρωταθλητές για δύο οκτάλεπτα

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμη ντέρμπι «αιωνίων», ωστόσο οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί για αρκετή ώρα στον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αήττητη πορεία του και στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο πόλο.

Αν και ξεκίνησε με πολλά προβλήματα επιθετικά, κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 15-7 και έκανε το 11 στα 11 στον α’ όμιλο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Δερμιτζάκη στον παραπάνω, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει γρήγορα, αλλά να δυσκολεύεται στη συνέχεια να βρει δίχτυα (είχε 1/9 επιθέσεις με το γκολ επίσης στον παραπάνω). Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε 1-1, με τους «πράσινους» να βάζουν δύσκολα στους πρωταθλητές.

Στον παραπάνω τελικά με τον Γεννηδουνιά πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός, αλλά το «τριφύλλι» ισοφάρισε αμέσως σε 2-2 (ξανά στον παραπάνω). Με πέναλτι ο Παπαναστασίου έβαλε και πάλι μπροστά τους πρωταθλητές, με το ημίχρονο να κλείνει στο 4-3 υπέρ του Ολυμπιακού. Στην Τρίτη περίοδο οι Πειραιώτες αποφάσισαν να ανεβάσουν στροφές και με ένα σερί 3-0, έφτασαν το σκορ στο 7-3, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Στην τελευταία περίοδο έφτασε την διαφορά στο +7 και μείωσε ταχύτητα εν όψει Champions League καθώς παίζει στην Γερμανία την προσεχή Τρίτη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-5, 2-6

Παναθηναϊκός: Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 1, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα