Α1 Ανδρών: Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από την έδρα του ΠΑΟΚ

Newsroom
Α1 Ανδρών: Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από την έδρα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του πόλο, επικρατώντας με 21-8 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την 5η αγωνιστική της Β΄ φάσης.

Με πρώτο σκόρερ τον Φουντούλη (5), ο Ολυμπιακός κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 21-8 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο πόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 12-2 στο ημίχρονο, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Φουντούλη και τον Κολόμβο με πέντε και τέσσερα τέρματα αντίστοιχα, με τον «δικέφαλο» να δείχνει καλά στοιχεία και να είναι λίγο πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 2-7, 1-6, 5-3

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής, Καλάργυρος, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Καράτζας, Κούπμαν, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 4, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Λιαντζίρης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα