Πρώτη ευκαιρία για το νταμπλ ο Ολυμπιακός

Newsroom
Ο Δημήτρης Νικολαΐδης

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη στον 3ο τελικό των play off του πρωταθλήματος, με νίκη φθάνει στο νταμπλ και μετά ακολουθεί το Final 4 στο Champions League.

O Ολυμπιακός περνώντας από το κολυμβητήριο του Λαιμού την Κυριακή, έκανε το 2-0 κόντρα στη Βουλιαγμένη, στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών και τώρα έχει την πρώτη από τις τρεις ευκαιρίες για να τελειώσει με την υπόθεση τίτλος, πριν επικεντρωθεί για το Final 4 του Champions League και τον ημιτελικό με την Προ Ρέκο στις 5 Ιουνίου στη Βαλέτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Βουλιαγμένη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά την Τρίτη (28/5, 19:30, OSFP ΤV) στον 3ο τελικό των play off του πρωταθλήματος. Αν φθάσουν στο 3-0, θα πανηγυρίσουν ένα ακόμη νταμπλ και τον 38ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Αν η Βουλιαγμένη χαλάσει τη γιορτή στο «Π. Καπαγέροφ», τότε η σειρά των τελικών θα μεταφερθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Πέμπτη (30/5, 18:00).

«Είναι πολύ δύσκολη περίοδος, θέλουμε να την ολοκληρώσουμε τώρα το πρωτάθλημα. Είπα ήδη, ότι στα πλέι οφ και στους τελικούς μόνο το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Βγάζω το καπέλο στην ομάδα μας, γιατί το αυριανό παιχνίδι θα είναι το 10ο τις τελευταίες 23-24 ημέρες. Με τους φιλάθλους μας και την επιπλέον δύναμη που μας δίνουν, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί η ομάδα το αξίζει». δήλωσε ο τεχνικός, Χρβόγιε Κόλιανιν στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα