Ολυμπιακός: Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση στον Μάρτον Βάμος

Newsroom
marton_vamos

bet365

Έναν «εκ των κορυφαίων που φόρεσαν το ερυθρόλευκο σκουφάκι» χαρακτήρισε ο Ολυμπιακός τον Μάρτον Βάμος, τον οποίο αποχαιρέτησε μετά από δύο χρόνια θητείας του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Μάρτον Βάμος αποχωρεί από τους Πειραιώτες, με τον Ερασιτέχνη να τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα χαρακτηρίζοντας τον ως ένα από τους κορυφαίους που φόρεσαν το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι «φαρμάκι». Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολιστών που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα, δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το «παρών» στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.

Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο και εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα