Ολυμπιακός: Ανανέωσαν οι Ζερδεβάς και Μπούσλιε

Newsroom
Ο Μάνος Ζερδεβάς

bet365

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τους Μάνο Ζερδεβά και τον Κράτη αμυντικό, Άντρο Μπούσλιε

Ανανεώσεων συνέχεια στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, με τους Μάνο Ζερδεβά και Άντρο Μπούσλιε να παίρνουν σειρά.

Ο Μάνος Ζερδεβάς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και μαζί με τον νεοφερμένο Παναγιώτη Τζωρτζάτο θα συνθέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων στους πρωταθλητές, όπως συμβαίνει και στην εθνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου και το επαγγελματικό περιβάλλον με διευκόλυναν στο να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον πιο επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη! Εχοντας μεγάλη όρεξη για δουλειά και διακρίσεις, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν» δήλωσε ο Ζερδεβάς.

andro_buslie

Για μια ακόμη χρονιά ο Αντρο Μπούσλιε θα συνεχίσει με τον Ολυμπιακό. Ο 39χρονος Κροάτης αμυντικός δήλωσε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League».

Στην ομάδα παραμένουν επίσης οι Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, ενώ από τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών αποκτήθηκε ο 18χρονος Σπύρος Λυκούδης.


@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα