Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκαν οι Κουρούβανης και Απόστολος Γεωργαράς

Newsroom
Ο Νίκος Κουρούβανης στον Παναθηναϊκό

bet365

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Κουρούβανη και Μάκη Γεωργαρά.

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Κουρούβανη και Μάκη Γεωργαρά.

Ο 24χρονος περιφερειακός Νίκος Κουρούβανης αποκτήθηκε από τη Βουλιαγμένη, ήταν μέλος στην Εθνική Εφήβων όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πολίστες της γενιάς του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Νίκος Κουρούβανης ανέφερε «Είναι τιμή και χαρά που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι ιδιαίτερη η στιγμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και εγώ από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ για να πάμε το τμήμα πόλο ένα βήμα παραπέρα. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες».


Ο Απόστολος Γεωργαράς έρχεται στο «τριφύλλι» από τον ΝΟ Πατρών, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του, καθώς με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί ο θείος τους Μάκης Γεωργαράς, ενώ ο πατέρας του Ντίνος υπήρξε παίκτης στον ΝΟΠ.

Ο 18χρονος περιφερειακός αγωνιζόταν στομ ιστορικό Όμιλο της Πάτρας από έξι ετών, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ19 και Κ20. Σε ό,τι αφορά τον ΝΟ Πατρών ήταν από τα βασικά στελέχη στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και στην άνοδο από την Α2 ενώ σε επίπεδο ακαδημιών συμμετείχε στην ομάδα που πήρε την 3η θέση στο εφηβικό πρωτάθλημα το 2021 και στο παιδικό το 2019.

GEORGARAS

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γεωργαράς τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό και κατά κάποιο τρόπο συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση καθώς είχε αγωνιστεί και ο θείος μου στον Σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια και θέλω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα