Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωσε με τον Τρούλο οι «κυανόλευκοι»

Newsroom
troulos

bet365

Την ανανέωση του Χαράλαμπου Τρούλου ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης με τον Έλληνα περιφερειακό να παραμένει γι' ακόμη μία χρονιά στον σύλλογο.

Μετά την απόκτηση των Λιμαράκη και Ράντοβιτς, ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Χαράλαμπου Τρούλου με τον Έλληνα περιφερειακό να μένει γι' ακόμη μία σεζόν στους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης

«Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χαράλαμπο Τρούλο για τη σεζόν 2024-2025!

Ο γεννηθείς στις 8-12-1997 περιφερειακός θα αποτελέσει για 2η διαδοχική χρονιά δύναμη… πυρός για τους «κυανόλευκους» στην αριστερή πλευρά στην οποία αγωνίζεται!

Τη σεζόν που τελείωσε ο 27χρονος Μπάμπης Τρούλος σκόραρε 79 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδεικνύοντας την εκτελεστική δεινότητα που τον χαρακτηρίζει. Μαζί με τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς που έχει, επίσης, ήδη ανανεώσει θα συνθέσουν εκ νέου ένα εξαιρετικό δίδυμο στα αριστερά της περιφέρειας, «επικίνδυνο» για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Σαφώς πρόκειται για μία ακόμη πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας, με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αθλητή, που συνδράμει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο Μπάμπης Τρούλος γίνεται ο 6ος παίκτης που ανανεώνει με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά τους Μανώλη Σολανάκη, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Αλέξανδρο Αλαμάνο και Νίκο Γαρδίκα, ενώ έπεται και συνέχεια!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr ο 27χρονος περιφερειακός δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενος που θα μείνω για άλλη μία χρονιά στον Απόλλωνα. Φέτος με μεγαλύτερη όρεξη και επιθυμία θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα ώστε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".

Θυμίζουμε πως στην… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» έχουν μεταγραφεί και οι Κωνσταντίνος Λιμαράκης, Μάρκο Ράντοβιτς με την περεταίρω ενίσχυση να βρίσκεται στα «σκαριά»! Μείνετε συντονισμένοι…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα