A1 Ανδρών: Μία σεζόν με αδιαφιλονίκητο φαβορί, ενδιαφέρουσες «μάχες» και... ερωτιματικά

Δημήτρης Μύτικας
polo

bet365

Έφτασε η ώρα για το πρώτο σπριντ στην Α1 ανδρών στο πόλο. Ένα πρωτάθλημα με ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί και ομάδες που θα δώσουν ενδιαφέρουσες... μάχες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όλα μοιάζουν έτοιμα για έναρξη της 39ης εκδοχής της Α1 ανδρών στο πόλο, με την πρώτη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 12-13/10.

Για ακόμη μία σεζόν, η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του αθλήματος έχει το τεράστιο φαβορί που δεν είναι άλλο από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην 13η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ειδικότερα σε μία χρονιά στην οποία ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια ύπαρξής του.

Μετά τον Ολυμπιακό, υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων οι οποίες αναμένεται να μας χαρίσουν ενδιαφέρουσες «μάχες». Η αναφορά γίνεται για τους... ευρωπαίους της Α1 πόλο και πιο συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό, τη Βουλιαγμένη, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Πανιώνιος και τον ΠΑΟΚ. Οι τέσσερις πρώτοι συνεχίζουν στον Euro Cup, όπου στις πρεμιέρες τους γνώρισαν την ήττα, ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της ίδιας διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων δεύτερης ταχύτητας, με κάποιες από αυτές θα ψάξουν την... έκπληξη και την είσοδο στο πρώτο γκρουπ της δεύτερης φάσης. Ομάδες όπως ο Υδραϊκός, ο Εθνικός, η Γλυφάδα και το Παλαιό Φάληρο θα... παλέψουν για μία θέση στον Α' όμιλο της Β' Φάσης.

 

Φυσικά δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τα μεγάλα... ερωτηματικά της νέας σεζόν που είναι η ΑΕΚ και το Περιστέρι. Οι δύο ομάδες πέρασαν δύσκολο καλοκαίρι. Η ΑΕΚ τεράστια αλλαγή στο ρόστερ, ενώ το Περιστέρι ήρθε αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα, με πολλούς πολίστες ν' αποχωρούν και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου ν' αποσύρει τη συμμετοχή του από την Α1 γυναικών.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α1 πόλο ανδρών

Σάββατο 12 Οκτωβρίου

15:00 | Ολυμπιακός - Γλυφάδα

17:00 | Εθνικός - Λάρισα

17:00 | Χίος - Περιστέρι

18:00 | ΝΕ Πατρών - ΑΕΚ

18:00 | Υδραϊκός - Βουλιαγμένη

19:00 | Πανιώνιος - Παλαιό Φάληρο

Κυριακή 13 Οκτωβρίου

16:00 | Παναθηναϊκός - ΝΟ Πατρών

19:00 | Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα