Ολυμπιακός - Γλυφάδα 23-5: Αρχή με... περίπατο για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
zalanki

bet365

Το ξεκίνημα στη νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε με ευρεία νίκη επί τη Γλυφάδας με σκορ 23-5, για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Από εκεί που σταμάτησε, ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν στη νέα σεζόν επικρατώντας με 23-5 της Γλυφάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την μεσοβδόμαδη επικράτηση στα πέναλτι επί της Πρίμορατς για το Champions League, ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Από την αρχή της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία αποκτώντας προβάδισμα ασφαλείας (8-1). Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Γλυφάδα εμφανίστηκε ανταγωνιστική, χωρίς όμως να μειώνει στη διαφορά (11-4).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νταμπλούχοι Ελλάδας πάτησαν ξανά το... γκάζι και με επιθετικό σερί 5-1 έριξαν τίτλους τέλους στην υπόθεση νίκη (16-5). Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να διευρύνει κι άλλο την απόσταση στο σκορ. Η ομάδα του Χρβο Κόλιανιν διαμόρφωσε το τελικό 23-5 για να πάρει το... τρίποντο της νίκης.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 3-3, 5-1, 7-0

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Δήμου 1, Γούβης 1, Ζάλανκι 1, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 2, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 1, Τζωρτζάτος, Πούρος 4, Λυκούδης 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Καραμολέγκος Γ., Καραμολέγκος Ε., Μαυράκης 1, Σιαμάς, Βαλλιανάτος, Σαπουνάκης 1, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος Α. 1, Μπομπός 2, Ιβανίσεβιτς, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Οικονόμου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα