Π. Φάληρο - Εθνικός 8-7: Μεγάλη ανατροπή και σημαντικό... τρίποντο

Newsroom
palaio_faliro

bet365

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν πανηγύρισε το Παλαιό Φάληρο, επικρατώντας στην έδρα του με 8-7 του Εθνικού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς το Παλαιό Φάληρο πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Εθνικό και με σκορ 8-7 πήρε το πρώτο... τρίποντο στην Α1 πόλο ανδρών για την τρέχουσα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του ματς μπήκαν πολύ δυνατά στο τερέν, με τους Καρακάση και Μπάσερ να βοηθούν την ομάδα του Φαλήρου να πάρει απόσταση τεσσάρων τερμάτων στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου (4-0).

Ο Εθνικός βελτιώθηκε επιθετικά στην δεύτερη περίοδο, ωστόσο κατάφερε να μειώσει κατά ένα γκολ (7-4). Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι περιόρισαν τις επιθετικές επιλογές των γηπεδούχων ισορροπώντας το ματς (7-7).

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση, ο Τούρκος φουνταριστός του Παλαιού Φαλήρου, Κάαν Ογκουζτσάν, σκόραρε το νικητήριο γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-4, 0-1, 1-2

@Photo credits: INTIME, ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα