Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 15-6: «Παράσταση» Ζάλανκι για το 2x2 των «ερυθρόλευκων»

Newsroom
zalanki

bet365

Το 2x2 στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 15-6 του Απόλλων Σμύρνης στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Με τον Ζάλανκι να πετάει... φωτιές στην επίθεση, ο Ολυμπιακός πήρε μία ευρεία νίκη (15-6) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 ανδρών στο πόλο, διευρύνοντας το νικηφόρο του σερί.

Οι ερυθρόλευκοι του Χρβόγε Κόλιανιν κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς, δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά που την αύξαναν μέχρι το φινάλε και έκαναν το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος σκόρερ τους ήταν ο Ζάλανκι (κεντρική φωτο) με 4 γκολ. Σύμφωνα και με το φύλλο αγώνα: Στο 5:41 πριν από το λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα και αντικατάσταση ο Σολανάκης του Απόλλωνα και ο Παπαναστασίου του Ολυμπιακού. Νωρίτερα, στο 3:46 της β' περιόδου είχαν αποβληθεί οι Γούβης και Φώσκολος.

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 4-1, 4-2

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα