Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 6-15: Πράσινος... μονόλογος στη Νέα Σμύρνη

Δημήτρης Μύτικας
panathinaikos_polo

bet365

Μετά το μεγάλο «διπλό» κόντρα στην Χόνβεντ για το Euro Cup, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμα μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Πανιώνιο με σκορ 15-6.

Πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιώνιου με σκορ 15-6, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τον Πανιώνιο να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα (1-0 και 2-1). Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν (2-2) και στα τελευταία δευτερόλεπτα της περιόδου πήραν το προβάδισμα (2-3).

Οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη μπήκαν με το πόδι στο... γκάζι στο δεύτερο οκτάλεπτο και πολύ γρήγορα άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ. Χωρίς να δεχθούν γκολ και με έξι τέρματα ενεργητικό διαμόρφωσαν το 2-9, το οποίο ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, έπειτα από μιάμιση περίοδο, με τον Παναθηναϊκός να διατηρεί το προβάδισμα. Αυτό, μάλιστα, έγινε πιο εύκολο για τους «πράσινους» μετά την αποβολή χωρίς αντικατάσταση στον Παπάκο η οποία ανάγκασε τον Πανιώνιο να παίξει τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

 

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκο στο +7 (5-12) και τον Γούνα να πετυχαίνει γρήγορο γκολ για τον Πανιώνιο (6-12). Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ των «κυανέρυθρων» έως το τέλος της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» πέτυχαν ακόμη τρία τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 6-15.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-6, 3-3, 1-3

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα