Υδραϊκός - Πανιώνιος 7-9: Επιστροφή στις νίκες για τους «κυανέρυθρους»

Newsroom
panionios_-_ydraikos

bet365

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη κόντρα στον Υδραϊκό με σκορ 9-6 και επέστρεψε στις νίκες στην Α1 πόλο ανδρών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής

Σημαντικό «διπλό» κόντρα στον Υδραϊκό πέτυχε ο Πανιώνιος, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική. Οι «κυανέρυθροι» με πολύ καλή τρίτη περίοδο πήραν το... τρίποντο, φτάνοντας στους έξι βαθμούς στον Α' Όμιλο.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ δυναμικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν ως βασική προτεραιότητα την άμυνά τους. Ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα, με τον Υδραϊκό να παραμένει σε απόσταση ενός γκολ στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου (1-2).

Η δεύτερη περίοδος βρήκε τους φιλοξενούμενους με δύο γκολ προβάδισμα χάρης σε γκολ του Μουρίκη (1-3), με τους γηπεδούχους να βρίσκουν απάντηση και να ισοφαρίζουν (3-3). Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να βρουν και πάλι δύο τέρματα διαφορά (3-5), την οποία μείωσαν και πάλι στο ελάχιστο οι γηπεδούχοι.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Πανιώνιος βελτίωσε στο μέγιστο την άμυνά του μην αφήνοντας τον Υδραϊκό να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με 3-0 επιμέρους έστειλε τη διαφορά σε double score (4-8), αποκτώντας μεγάλο αβαντάζ στην τελευταία περίοδο.

 

Εκεί, ο Υδραϊκός μπήκε πολύ δυναμικά με δύο τέρματα (6-8). Ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Δήμου ανέβασαν ξανά την απόσταση στο σκορ (6-9), στην οποία οι παίκτες τους Υδραϊκού... απάντησαν με ένα γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 9-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-3, 3-1

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

@Photo credits: INTIME, ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα