ΝΕ Πατρών - Ολυμπιακός 7-30: Διεύρυναν το νικηφόρο σερί οι «ερυθρόλευκοι» με επιθετικό πλουραλισμό

Newsroom
fountoulis

bet365

Ακόμη ένα... τρίποντο προσέθεσε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, επικρατώντας του ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με σκορ 30-7.

Εύκολο μεσημέρι είχε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο της Πάτρας, κάνοντας το 3x3 στο φετινό πρωτάθλημα με τη νίκη του επί της ομώνυμης Πάτρας και με το ευρύ 30-7 παρέμειναν στη κορυφή του Β' Όμιλου της Α1 πόλο.

Η αναμέτρηση από το πρώτο δευτερόλεπτο είχε ξεκάθαρο φαβορί, πράγμα το οποίο απέδειξε από πολύ νωρίς ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της Πάτρας από τη μεριάς της ως βασικό στόχο είχε να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται, κάτι που κατάφερε για το πρώτο μισό της πρώτης περιόδου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας από τα μισά του πρώτου οκτάλεπτου και έπειτα πάτησα το... γκάζι και βρέθηκε στο +5 με συνοπτικές διαδικασίες (3-8). Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την άμυνα τους και με επιμέρους (1-6) ανέβασαν σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά (4-14).

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν αρκετά εκτεταμένο ροτέισον μιας και η υπόθεση νίκη είχε «κλειδώσει». Το μόνο που έμενα να μαθευτεί ήταν το τελικό σκορ, το οποίο ανέβασαν κατακόρυφα οι «ερυθρόλευκοι» για τη διαμόρφωση του τελικού 30-7.

 

Τα οκτάλεπτα: 3-8, 1-6, 2-8, 1-8

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα