Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Ιωάννα Χυδηριώτη

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την Ιωάννα Χυδηριώτη

bet365

Η Ιωάννα Χυδηριώτη άφησε τη Βουλιαγμένη και μετακόμισε στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, με τη διεθνή περιφερειακή να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για την πειραϊκή ομάδα.

Η Ιωάννα Χυδηριώτη γίνεται μια ακόμα παίκτρια που αφήνει τη Βουλιαγμένη και μετακομίζει στον Πειραιά και την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η 25χρονη διεθνή περιφερειακός αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης και επέλεξε τον Ολυμπιακό με στόχο να κατακτήσει τίτλους.

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα είχε ανακοινώσει τη συνέχιση συνεργασίας με την τερματοφύλακα, Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η Χυδηριώτη είναι προϊόν των ακαδημιών της Βουλιαγμένης και από την ηλικία των 16 ετών (2013) υπήρξε στέλεχος της ομάδας γυναικών του ομίλου.

Η Ιωάννα Χυδηριώτη δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Είμαι ενθουσιασμένη που ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και τη νέα αγωνιστική χρονιά τους στόχους της, που όπως πάντα είναι υψηλοί και να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Κουντούρη, τον προπονητή κ. Τσίριτς και όλο το επιτελείο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα