Άλιμος: Ανακοίνωσε τη Νατάσα Ριμπάνσκα

Newsroom
O Άλιμος ανακοίνωσε τη Νατάσα Ριμπάνσκα

bet365

Η Άλιμος ανακοίνωσε τη Νατάσα Ριμπάνσκα, με την 24χρονη παίκτρια από την Ουγγαρία να έρχεται από την Ουίπεστ και να αποτελεί το πρώτο απόκτημα της ομάδας των νοτίων προαστίων για τη νέα σεζόν.

Ο Άλιμος Bettson άρχισε τις ανακοινώσεις των παικτριών, που θα ενισχύσουν την ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η αρχή έγινε με τη Νατάσα Ριμπάνσκα, την 24χρονη παίκτρια από την Ουγγαρία, που αποκτήθηκε από την Ουίπεστ.

Η Ριμπάνσκα, που αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός, αλλά και δίνει βοήθειες στη θέση του φουνταριστού, είναι ένα από τα σπουδαία ονόματα, που έχει συμφωνήσει με τον Άλιμο και έπεται συνέχεια καθώς η Ιωάννα Σταματαπούλου και η Ιωάννα Χυδηριώτη, μετακομίζουν από τον Ολυμπιακό στην ομάδα των νοτίων προαστίων.

Η ανακοίνωση του Αλίμου

«Η Ριμπάνσκα έχει γεννηθεί στις 10 Απριλίου του 2000 και αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής Ουγγαρίας εδώ και έξι χρόνια, ενώ κατάγεται από τη Σλοβακία, εκεί όπου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την υδατοσφαίριση.

Έχει ύψος 1.90 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός, όσο και στη θέση της φουνταριστού, ενώ αναμφίβολα έχει την ικανότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να δημιουργεί χώρους στα δύο δοκάρια, σε συνθήκες με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Νατάσα Ριμπάνσκα αγωνίστηκε στην Ουίπεστ με την οποία πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, ενώ με την εθνική ομάδα των Ουγγαρίας έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στη συλλογή της έχει ακόμη δύο ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (Βουδαπέστη 2022, Ντόχα 2024) και ένα χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020.

Οι πρώτες δηλώσεις της Νατάσα Ριμπάνσκα στο alimoswaterpolo.com: "Αγωνίστηκα στη UVSE από το 2018 και κατέκτησα πρωταθλήματα και Κύπελλα Ουγγαρίας, ακόμη και ένα Euro Cup το 2023. Είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα μου και σε όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα που με δίδαξαν όλα όσα ξέρω. Πιστεύω, όμως, ότι έκανα τον κύκλο μου εκεί και έχω την επιθυμία να ζήσω κάτι νέο και να κατακτήσω νέες προκλήσεις. Νομίζω ότι για να προοδεύσω ως αθλήτρια και ως άνθρωπος, είναι απαραίτητη η αλλαγή περιβάλλοντος.

Παρακολουθώ τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson στο LEN Champions League και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έδειξε εξαιρετική απόδοση και στα δυο. Έχουν κερδίσει πολλές ομάδες, ακόμη και όταν οι προβλέψεις δεν ήταν υπέρ τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμη και τις στιγμές που δεν νικούσαν, πάλευαν με την καρδιά τους και ήταν πραγματικός αντίπαλος κάθε φορά.

Ειλικρινά αγαπώ το πνεύμα "πολεμιστή" που βλέπω στον Άλιμο και πιστεύω ότι θα ταιριάξω. Αυτό με ενέπνευσε πραγματικά να έρθω στον σύλλογο, το πνεύμα και ο χαρακτήρας της ομάδας και το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι μια ομάδα με καταπληκτικές αθλήτριες, με σταρ, με νεότερες που έχουν δυνατότητες και συνεργάζονται τόσο καλά. Ο Αλιμος βελτιώνεται κάθε χρόνο και προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος.

Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας. Έχω μεγάλες προσδοκίες και ο σύλλογος έχει επίσης και μου αρέσει αυτή η πρόκληση. Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη και πραγματικά νιώθω ότι ο Αλιμος είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα και το ιδανικότερο μέρος για να εξελιχθώ.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για τον Αλιμο, για να νιώσουν και αυτοί το ίδιο για εμένα και παράλληλα θα προσπαθήσω να τους αποδείξω ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή για την ομάδα, όταν τελειώσει η σεζόν του χρόνου"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα