Ολυμπιακός: Για 14η σεζόν στους «ερυθρόλευκους» η Μαργαρίτα Πλευρίτου

Newsroom
plevritou_margarita

bet365

Για ακόμη μία χρονιά θα φοράει το ερυθρόλευκο σκουφάκι η Μαργαρίτα Πλευρίτου, με τον Ολυμπιακό ν' ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας της με το σύλλλογο.

Για 14η χρονιά η Μαργαρίτα Πλευρίτου θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, με την έμπειρη πολίστρια να υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, δηλώνοντας παράλληλα ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για την επόμενη σεζόν με τα χρώματα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου:

"Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Η χαρά ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια, όλα αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα