Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και για την Βάσω Πλευρίτου

Newsroom
vaso_plevritou

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βάσω Πλευρίτου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με την διεθνή πολίστρια να υπογράφει γι' ακόμη ένα έτος.

Μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου της Μαργαρίτας Πλευρίτου, η αδερφή της Βάσω Πλευρίτου επέκτεινε για ένα έτος ακόμη το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό. Αυτή θα είναι η 14η διαδοχική σεζόν για την Ελληνίδα πολίστρια με το σκουφάκι του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βάσω Πλευρίτου. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Βάσως Πλευρίτου:

"Με ιδιαίτερη χαρά ανανέωσα το συμβόλαιο μου, για την πλέον 14η διαδοχική χρόνια. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρος και παραμένει ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, η κορυφή. Με μεγάλη προσπάθεια, πάθος και αφοσίωση είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για την επίτευξη των στόχων μας ως ομάδα"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα