Πόλο: Τίτλοι τέλους για την καριέρα της Ελένης Σωτηρέλη

Newsroom
eleni_sotireli

bet365

Το τέλος της καριέρας της ανακοίνωσε η διεθνής τερματοφύλακας και παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς, Ελένη Σωτηρέλη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Νικόλ Ελευθεριάδου για την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, η Ελένη Σωτηρέλη έκανε γνωστό πως... κρεμάει το σκουφάκι της, με σκοπό ν' αφοσιωθεί στις σπουδές.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Εθνικός κατέκτησε τον τίτλο μετά από την ρωσική ρουλέτα τον πέναλτι, γνωστοποίησε την απόφασή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Σε αυτή την ανάρτηση, η Ελληνίδα τερματοφύλακας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε μαζί τους, καθώς και τους ανθρώπους του στενού της κύκλου που της στάθηκαν σε εύκολες και δύσκολες στιγμές.

Η ανάρτηση της Ελένης Σωτηρέλη

«Κλείνω ως αθλήτρια έναν όμορφο κύκλο που αγαπώ ούσα πλήρης καθώς πήρα την απόφαση να ανοίξω έναν εξίσου όμορφο κύκλο για μένα και να αφιερωθώ στο αντικείμενο των σπουδών μου.

Ο πρωταθλητισμός μου δίδαξε τη σημασία του σεβασμού, της ταπεινότητας, της πειθαρχίας και της απόλυτης αφοσίωσης. Μου έμαθε πως το ΜΑΖΙ είναι πιο σημαντικό από το εγώ και πιο δυνατό από οτιδήποτε. Μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να ανακαλύψω και να εκφράσω ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων.

Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα, για όσες δυσκολίες αντιμετώπισα στην πορεία μου και συνέχισα, για όλες εκείνες τις νίκες και ήττες που η υπερένταση ή η στεναχώρια δεν μου επέτρεπαν να κοιμηθώ το βράδυ, για εκείνες τις προπονήσεις που πίστευα πως δεν έχω άλλες αντοχές όμως στο τέλος ένιωθα ικανοποίηση που τα κατάφερα, για όλες εκείνες τις φορές που αντάλλαζα δύναμη και κουράγιο με τις συμπαίκτριες μου και η καθημερινή ρουτίνα γινόταν πιο όμορφη.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς για την όλη στήριξη αυτά τα 6 χρόνια και κάθε μέλος του staff που με διάθεση ήταν πάντα παρόντες ώστε η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Ευχαριστώ τους προπονητές με τους οποίους είχα τη τύχη να αλληλεπιδράσω από την ηλικία των 10 ετών μέχρι και σήμερα, καθώς ο καθένας τους με διαφορετικό τρόπο μου πρόσφερε σημαντικές γνώσεις.

Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου που με τη παρέα τους οι δυσκολίες εξαλείφονταν και οι χαρές πολλαπλασιάζονταν.

Ευχαριστώ τον σύντροφο μου που με κατανόηση και αγάπη μου στάθηκε όχι μόνο στις ευχάριστες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για τη στήριξη και ιδιαιτέρως τη μητέρα μου που από μικρή ηλικία μου έδωσε τα ‘’φτερά‘’ ώστε να μπορώ να ρισκάρω και να δοκιμάζω νέες καταστάσεις και περιβάλλοντα.

Οι εμπειρίες που αποκόμισα από το μακρινό αυτό ταξίδι είναι αναντικατάστατες και νιώθω τυχερή που είχα την ευκαιρία να τις ζήσω. Ο αθλητισμός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου που θα φυλάω για πάντα μέσα μου. Εις το επανιδείν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα