Ολυμπιακός - ΑΕΚ 29-4: Πρεμιέρα... μονόλογος για τις «ερυθρόλευκες»

Newsroom
olympiakos_polo

bet365

Πρεμιέρα με το δεξί στη νέα σεζόν έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο κολυμβητήριο του Πειραιά με 29-4 της ΑΕΚ, σε ένα ματς όπου κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα δύο από τα τέσσερα οκτάλεπτα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ξεκινώντας με ευρεία νίκη (28-4) το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο πόλο.

Οι νικήτριες του φετινού Super Cup στην Ελλάδα δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΚ, παίρνοντας από πολύ νωρίς τα ηνία στο ματς. Μάλιστα, το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να... τελειώσει η υπόθεση νίκη, μιας και οι «ερυθρόλευκες» ήταν μπροστά με 13 τέρματα (14-1).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό, δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς του Ολυμπιακού να κάνει δοκιμές και να δώσει χρόνο σε όλες τις αθλήτριές του. Χρόνο πήρε και η αναπληρωματική τερματοφύλακας. Στα σημαντικά για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας ήταν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα και η αποτελεσματικότητα των Σάντα και Άντριους, οι οποίες πέτυχαν από έξι γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 8-0, 7-3, 8-0

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ράικροου, Χριστοδούλου Αουτ 2, Κουρέτα, Σάντα 6, Τριχά 4, Άντριους 6, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Νίνου 3, Β. Πλευρίτου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Καραγιάννη, Δρακωτού, Μπίκου 2

ΑΕΚ: Πουλοπούλου, Κολιτσοπούλου 1, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Πάτερου 1, Κωστάκη, Ρουμελιώτη, Λογοθέτη, Φελλά, Γαλιατσάτου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα