Άλιμος - Ολυμπιακός 10-12: Απέδειξε στον Άλιμο γιατί είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας

Newsroom
olympiakos_polo

bet365

Στο ντέρμπι, με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο γυναικών, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 12-10 του Άλιμου.

Απέναντι στον πολύ ανανεωμένο Άλιμο, ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών και με σκορ 12-10 στο κολυμβητήριο των νοτίων προαστίων έκανε ξεκάθαρο πως και φέτος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ καλά για τις γηπεδούχες, οι οποίες αμύνθηκαν πολύ καλά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Άλιμος διατήρησε τη διαφορά τους ενός γκολ έως το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου (2-1).

Το ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου βρήκε τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει άμεσα (2-2), αλλά τον Άλιμο ν' ανακτά το ελάχιστο προβάδισμα (3-2). Μάλιστα, η ομάδα των νοτίων προαστίων κατάφερε να πάρει απόσταση δύο τερμάτων (4-2), την οποία διατήρησε μέχρι και ένα λεπτό πριν το τέλος του οκτάλεπτου (5-3). Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας με σερί 2-0 έφεραν στα ίσα το ματς, διαμορφώνοντας το 5-5 σε σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και με σεμιναριακή άμυνα πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς (5-6). Η πολύ καλή άμυνα της ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη δημιούργησε αναποτελεσματικότητα στην επίθεση του Αλίμου, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο οι «ερυθρόλευκες» για να πάρουν διαφορά τριών τερμάτων (5-8).

 

Με το +3 στο σκορ ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση στην τέταρτη περίοδο. Ο Άλιμος εμφανίστηκε καλύτερος επιθετικά, φτάνοντας μέχρι την ελάχιστη διαφορά στο σκορ (9-10). Βέβαια, οι «ερυθρόλευκες» μόλις ένιωσαν απειλή με επιθετικό σερί έστειλαν ξανά την απόσταση στα τρία γκολ (9-12). Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αλίμου ήταν να μειώσει κατά ένα τέρμα για να διαμορφωθεί το τελικό 12-10 υπέρ του Ολυμπιακού.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 0-3, 5-4

@Photo credits: INTIME, ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα