Βουλιαγμένη - Άλιμος 12-10: Μεγάλη νικήτρια η ομάδα του Λαιμού στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής

Newsroom
vouliagmeni_vs_alimo

bet365

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η Βουλιαγμένη στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άλιμο και με σκορ 12-10 διεύρυνε το νικηφόρο της σερί στην Α1 γυναικών στο πόλο.

Το 3x3 έκανε η Βουλιαγμένη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο πόλο, παίρνοντας το... τρίποντο στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άλιμο, ο οποίος γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του.

Ο αγώνες ξεκίνησε με τις παίκτριες της Βουλιαγμένης να βρίσκουν άμεσα το γκολ, αλλά να δέχονται πολύ γρήγορα την ανατροπή από αυτές του Αλίμου (1-2). Βέβαια, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν παρόμοια και με 3-0 σερί και δύο γκολ της Ξενάκη έκλεισαν την περίοδο μπροστά στο σκορ (4-2).

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Αλίμου ξεκίνησε όπως τελείωσε η Βουλιαγμένη την πρώτη. Με... απάντηση 3-0 σερί οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν μπροστά στο με 4-5, διατηρώντας έως το τέλος του ημιχρόνου το ελάχιστο προβάδισμα (5-6).

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τις γηπεδούχες να πραγματοποιούν ακόμη ένα επιθετικό σερί και να περνούν μπροστά στο σκορ (7-6). Μετά μέσα του οκτάλεπτου, οι δύο αντίπαλες ομάδες πήγαν γκολ - γκολ με την Βουλιαγμένη να διατηρεί το προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε στη λήξη της περιόδου με υπέροχη λόμπα της Μουλχούιζεν (10-8).

 

Το μομέντουμ στο τελευταίο οκτάλεπτο ήταν ξεκάθαρα με την ομάδα της Κικής Λιόση. Η Βουλιαγμένη ανέβασε στα τέσσερα τέρματα τη διαφορά (12-8), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη στην αναμέτρηση. Ο Άλιμος αντέδρασε, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο παρά να μειώσει στα δύο τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 12-10.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-4, 5-2, 2-2

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα