Ολυμπιακός - Ηλιούπολη 31-5: Καταιγιστικό βράδυ για τις «ερυθρόλευκες» κόντρα στην Ηλιούπολη

Newsroom
olympiakos_vs_ilioupoli

bet365

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ηλιούπολη και με σκορ 31-5 διατήρησε το απόλυτο (3x3) της Α1 γυναικών στο πόλο.

To 3x3 έκανε ο Ολυμπιακός στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, επικρατώντας με σχετική ευκολία της Ηλιούπολη με σκορ 31-5, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών στο πόλο.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα της Τετάρτης (23/10) για την τρίτη αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ηλιούπολη, κάνοντας πολύ καλό ξεμούδιασμα πριν την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο LEN Champions League.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη από την πρώτη περίοδο πήρε προβάδισμα ασφαλείας (8-2) και με πολύ καλή άμυνα στα επόμενα δύο οκτάλεπτα (13-1 επιμέρους) «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Το γεγονός αυτό έδωσε τη δυνατότητα στις πρωταθλήτριες Ελλάδας να κάνουν εκτεταμένο ροτέισον, μεγαλώνοντας τη διαφορά στο σκορ μέχρι το σφύριγμα της λήξης και το τελικό 31-5.

 

Τα οκτάλεπτα: 8-2, 7-0, 6-1, 10-2

@Photo credits: INTIME, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα